S reklamním flash diskem nikoho neurazíte

Reklamní propagace sázela dlouhou dobu kromě papírových tiskovin na textilie, později se s úspěchem začalo tisknout i na různé drobné předměty, jako jsou kancelářské potřeby či dárkové předměty, ovšem moderní doba plná různých elektronických vymožeností nabízí další segment využití. Potisknout lze dnes takříkajíc jakýkoli předmět v tomto duchu a tak vás jistě nepřekvapí, že se mezi atraktivní dárkové reklamní předměty zařadily i powerbanky, externí disky, obaly na mobilní telefony a reklamní flash disky Promo dárky.

Komu a při jaké příležitosti darovat flash disk

Dětem – děti jistě ocení takový dárek, flash disk slouží jako dočasné datové úložiště, ale především je velmi dobře přenosné, skladné a lehké. Můžete jej opatřit potiskem oblíbených zvířátek, postaviček nebo fotkami kamarádů anebo třeba datem narození.

Rodičům a prarodičům – mnoho seniorů uvítá přenosný disk, kam si mohou ukládat své oblíbené fotografie nebo filmy a využít reklamní flash disky při práci na počítači nebo jako médium pro fotorámečky či DVD přehrávače. Je to drobnost, která potěší každého.

modrý flash disk

Kolegům v zaměstnání – některé pracovní kolektivy spolu sdílí i volný čas a slaví společně jmeniny či narozeniny. Obdarovávají se navzájem a tak právě flash disk nebo externí disk tu mohou najít své místo. Plocha přenosného disku je dostatečně velká na to, abyste na něj nechali vytisknout motiv, který dokáže neočekávaně potěšit. A pokud přemýšlíte nad tím, jak oslovit vaší kolegyni, která se vám líbí, a chcete se s ní blíže seznámit, můžete jí spolu se svazkem květin obdarovat právě tímto způsobem.

přenosná datová média

Věrným zákazníkům – přenosná média jsou ideální způsob, jak obdarovat věrné zákazníky různých e-shopů, je to univerzální maličkost, s níž nikoho neurazíte, ale naopak zvýšíte zájem a rozšíříte mezi své klienty dobré povědomí a ti se vám pak mohou odměnit pozitivními referencemi.